ИЗРАБОТВАНЕ НА СТЪЛБОВЕ, КОЛОВЕ ЗА СЕЛСКОСТОПАНСКИ НУЖДИ И ДРУГИ

“Импрегнация 2000” АД разполага с технологична линия за изработване на стълбове, колове за селскостопански нужди и други фасонирани материали, подлежащи на импрегниране с креозотно масло или други химикали.

Ние имаме дългогодишен опит в производството на дървени стълбове, използвани за нуждите на електроразпределението и съобщенията, строителството, както и в други сфери.

Дървените стълбове с размери от 7 м до 12,5 м се изработват от висококачествена иглолистна дървесина (бор) и се импрегнират в зависимост от предназначинието им или по желание на клиента с креозотно масло или екологични водоразтворими соли Tanalith E.

Импрегнирани стълбове с размери:

  • Дължина 7 м/ 8,5 м/ 9 м/ 9,5 м/ 10 м/ 11 м/ 12,5 м

“Импрегнация 2000” АД  предлага на пазара и дървени колове, импрегнирани с водоразтворими соли Tanalith E за селскостопански нужди, както и други дървени детайли за индустриални и строителни декоративно – екстериорни цели.

“Импрегнация 2000” АД  разполага с множество площадки за стифиране и естествено изсушаване на дървения материал, камерна сушилня с капацитет 200 куб.м за един цикъл, индустриален жп коловоз, вътрешно заводски транспорт, складове за готова продукция и материалите, необходими за нормалното функциониране на производството.